MNET

Sunday, 12 February 2012

Ello !

Assalamualaikum  and a very happy day :)
dah lama kan sAmbut new year ? hahah ;)
tahun nie tak sambut pun .
tak berape sngant lhaa ,
sebab makcik2 and pakcik2 sume tak balek kampung .
aku nie pulak dah bulan 2 baru nak masok tajuk New Year kan ?
haha ;)
ketinggalan kereta api .
hmmphh .
tujuan nye memang nak upload gamba , tapy pahampaham la ,
line TENET kat kampung mmg gitugitu lhaa kann ..
haha ;)
hari dah lewat malam . so ,
adioss !

Saturday, 11 February 2012

Hello peeps ;)

Lamanye tak update new post . Alhamdulillah masih dipanjang kan umur :)
how are u people ? i hope , today's a nice day .
nak story sikit nie . tadi mase kat SEREMBAN PARADE  , ade budak kecik nie , cuteee sangat ;)
tak tau la nak cite camne , he hit me with his balloon ! Ya Allah . 
tekezut mak !
hahah ;)
takpe lhaa adeq , apa pun , hang cute jugak ^_^

Saturday, 24 December 2011

I LOVE YOU , MUM ...


Sume orang sayunk kan mum dye ... spe tak sayunk ?
HARGAI IBU ANDA SEMENTARA MEREKA MASIH ADA ...